TAM BUĞDAY UNLU KURABİYE
Malzemeler
2 yemek kaşığı pekmez
75 g tereyağı
1 buçuk su bardağı PanPan Tam Buğday Unu
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
1 çay kaşığı vanilya
2 yemek kaşığı pekmez
75 g tereyağı
1 buçuk su bardağı PanPan Tam Buğday Unu
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
1 çay kaşığı vanilya
Yapılışı
İlk olarak tereyağ eritilir, pekmez - ceviz ile birlikte karıştırılır.
Pekmez - ceviz karışımına un ilave edilir ve yedirilir.
Karışım çok yoğurulmadan, kıvam alana kadar karıştırılmış karışım toplar halinde yağlı kağıda yerleştirilir.
170C°’de ısıtılmış fırında, 15-20 dakika pişirilir.
İlk olarak tereyağ eritilir, pekmez - ceviz ile birlikte karıştırılır.
Pekmez - ceviz karışımına un ilave edilir ve yedirilir.
Karışım çok yoğurulmadan, kıvam alana kadar karıştırılmış karışım toplar halinde yağlı kağıda yerleştirilir.
170C°’de ısıtılmış fırında, 15-20 dakika pişirilir.