PANPAN POĞAÇA 

Malzemeler

1000g PanPan Özel Amaçlı Un (10 su bardağı)
40g şeker (2 yemek kaşığı)
500g margarin (2 paket)
150g yumurta (3 adet)
15g tuz (1 tatlı kaşığı)
42g yaş maya (1 paket)
100g su (1 çay bardağı)
100g süt (1 çay bardağı hamurun kıvamına göre artırılıp azaltılabilir)
50g yoğurt (yarım çay bardağı) 
Yapılışı

Bütün bileşenleri aynı anda karıştırın. Hamur, kulak memesi kıvamında olmalı.
Yoğurulan hamur 5 - 10 dakika dinlendikten sonra şekilleri verin ve yarım saat dinlenmeye bırakın.
Dinlenme esnasında üzerlerinin kurumaması için bir bezle örtün.

Önceden ısınmış olan fırına, üzerlerine yumurta ve susam dökerek pişirme işlemine alın. 200C°’de 15 - 18 dakika pişirin.
Yükleniyor...