Yıllardır doğadan gelen saflığı ve buğdayın özündeki lezzeti koruyarak, sofralarınıza en iyi ürünleri ulaştırmak için çalışıyoruz. Gelenekten ilham alarak geliştirdiğimiz modern üretim tekniklerimizle hem evdeki tariflerinize hem de profesyonel mutfaklarınıza kaliteyi taşıyoruz. Her bir ürünümüz, özenle seçilmiş buğdayların ve yılların deneyiminin bir yansımasıdır. PanPan olarak, emeğimizi ve tutkumuzu her tanesine işlediğimiz unlarımızla mutfaklarınızdaki en güvenilir yardımcınız olmaktan gurur duyuyoruz.
PanPan Baklava Börek Mantı Unu, ince hamur işlerinde kolaylık ve mükemmel sonuçlar elde etmeniz için özenle hazırlanmıştır. Yumuşak dokusu ve esnek yapısıyla hamurunuzu kolayca açmanıza yardımcı olur. Baklava, börek ve mantı tariflerinde incecik yufkalar ve lezzet dolu sonuçlar için ideal bir seçim olan PanPan Baklava Börek Mantı Unu, mutfaktaki en iyi yardımcınız olacak!
Enerji ve Besin Öğeleri
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ |
100 g için |
100 g için %RA* |
Enerji (kj / kcal) |
1428 / 340 |
%17 |
Yağ (g) |
1 |
%1 |
Doymuş Yağ (g) |
0.27 |
%1 |
Karbonhidrat (g) |
70.2 |
%27 |
Şekerler (g) |
2.7 |
%3 |
Lif (g) |
3.2 |
%13 |
Protein (g) |
10.8 |
%22 |
Tuz (g) |
0.013 |
%0 |
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu, Askorbik Asit (E300), Enzim
Net Miktarı: 25 kg (%14,5 Rutubet esasına göre)
Protein min.: %12,5
KM: Kül maks. %0,55
Alerjen Bilgisi: Gluten içerir.
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım değerleridir.
(8400 kj / 2000 kcal)
Bu oranlar buğdayın doğallığından dolayı değişebilir.