KALİTE YÖNETİMİ

Tarımsal üretim süreçlerinin kontrol edilmesi; toprak bakımı, hasat, lojistik, depolama ve öğütme teknikleri, paketlenme ve kullanıcıya ulaştırma adımlarını kapsayan kalite yönetiminde ilkelerimiz standardizasyon ve optimizasyondur.

Ürünlerimizin belirlediğimiz yüksek standartlarda olması ve her bir pakette aynı kalite ve üstün lezzete sahip olması çok kıymetli. Aynı şekilde, değişen damak tatları ve alışkanlıklara paralel olarak dönüşebilmek, ürünlerimizin kalite çıtasını devamlı yükseltebilmek bizi bugünlere getiren en önemli anahtar oldu.

Tarladan fabrikaya, fabrikadan sofraya giden bu yolculukta her adımımız ölçülebilir, raporlanabilir ve hesap verilebilirdir. Lojistik, ulaşım, depolama adımları da bizim için en az üretim aşaması kadar yaşamsal çünkü gıda güvenliği bütüncül bir bakış açısı gerektirir.
Yükleniyor...